Dentinus detachering, opleidingen en onderaanneming

U kunt inmiddels voor veel verschillende diensten bij Dentinus terecht, maar deze diensten hebben een duidelijke focus.

We richten ons primair op de aanleg van ICT en Telecom netwerken en hebben ons diensten portfolio afgestemd om binnen deze markt dé partner te zijn voor onze klanten.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is primair gericht op de inrichting en implementatie van ICT-, Telecom, kabel- en energienetwerken.

Door ons te richten op de implementatie en inrichting van deze netwerken kunnen we een complete dienstverlening leveren, van opleidingen, tot detachering en projectbemensing, maar ook van (onder)aanneming van complete projecten.

Gegarandeerde kwaliteit

Door ons specifiek te richten op de aanleg, inrichting en het onderhouden van netwerken kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening garanderen en zelfs constant verbeteren.

Onze medewerkers, die speciaal uit Nederland worden ingevlogen, combineren de technische kennis en expertise van netwerken met een specifiek talent.

Daar wij in Nederland verschillende contacten hebben bij verschillende grote bevriende maatschappijen kunnen wij de inzet van Nederlandse krachten blijvend garanderen.

Kennis en passie

Waar de ene medewerker vooral bezig wilt zijn met de techniek en ervoor gekozen heeft om als monteur aan de slag te willen gaan, zet de andere medewerker zijn organisatietalent in als projectleider.

De verbindende schakel tussen deze mensen is echter de kennis en de passie voor netwerken.

Onze dienstverlening kan in drie hoofdgroepen worden opgedeeld:

Opleidingen

Deze combinatie van diensten bewijst zich in de praktijk. Dentinus is van oorsprong een organisatie met technische opleidingen op het gebied van ICT, Telecom en kabelinstallatie, waarbij de opleidingen gedoceerd worden door medewerkers die speciaal vanuit Nederland worden ingevlogen.

Detachering of onderaanneming

Deze trainingen zijn zo succesvol, doordat wij niet langs de zijlijn aanwijzingen staan te geven. Onze organisatie geeft niet alleen trainingen aan professionals, wij hebben ook professionals in de praktijk ingezet door detachering of onderaanneming.

Deze mix van theorie en praktijk maakt dat Dentinus de afgelopen tijd gegroeid is. Juist omdat wij ons vak verstaan worden we in toenemende mate gevraagd door de markt.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie over ons aanbod ook de pagina’s DETACHERINGOPLEIDINGEN of (ONDER)AANNEMING  om inzicht te krijgen in ons aanbod of neem direct vrijblijvend contact met ons op via mail of 0031854018489.