Detachering van hoog gekwalificeerd personeel

Deze dienst is ontstaan uit de behoefte naar hoog gekwalificeerd personeel voor de afronding van het project. Inmiddels is dit, naast het geven van trainingen, uitgegroeid tot een van onze cores. Onze medewerkers, die voornamelijk uit Nederland worden ingevlogen, zetten hun talenten bij onze klanten in in de vorm van project detachering.

Door onze unieke combinatie van ICT-, Telecom- en kabelexpertise en ons knowledge management worden onze mensen gevraagd voor langere tijd ondersteuning te leveren bij omvangrijke projecten, niet als tijdelijke kracht maar juist voor een langere periode (3 – 18 maanden).

Expertise en specifieke vaardigheden

detacheringIn deze projecten maken onze mensen door de unieke combinatie van expertise op het gebied van ICT / Telecom en specifieke vaardigheden het verschil. In eerste instantie worden we gevraagd onze mensen in te zetten bij acute problemen bij projecten. Hierbij kan je denken aan ziekte, vakantie of verlof.

Eenmaal ingezet voor een korte periode maken onze mensen het verschil en worden kortlopende contracten vaak omgezet in langdurige detachering, waarbij ons talent een deel van de project organisatie wordt.

Bewuste samenwerking en kennisdeling

Met ons aanbod leveren we niet alleen mankracht maar ook expertise. Onze medewerkers, die (indien gewenst) speciaal uit Nederland ingevlogen worden, worden een onderdeel van uw organisatie, maar houden toch nadrukkelijk contact met de ‘thuisbasis’. De projecten waarin wij meedraaien, bevinden zich in de marksegmenten Telecom, kabel en elektrotechniek.

We zetten ons daarbij in om uw organisatie beter te leren kennen, zodat we u daardoor beter kunnen ondersteunen door een bewuste samenwerking en kennisdeling. Onze organisatie is ingericht op deze flexibiliteit en ondernemingslust, verantwoordelijkheid en plezier van alle medewerkers zijn kern van het succes van Dentinus.

Maatwerk trainingen

Wij organiseren maatwerk trainingen op het gebied van:

  • Monteurs (Glas en koper), maar ook ADSL en data
  • Uitvoerders
  • Projectleiders
  • Projectmanagers
  • Engineers
  • Werkvoorbereiders

Onze (Nederlandse) medewerkers zijn inmiddels in een aantal marktsegmenten actief. Wij bedienen inmiddels organisaties in de markten Telecom, kabelleveranciers en energiesector. Daarnaast zijn we in toenemende mate actief in overheidsland.

Onze mensen, het verschil

table2Juist omdat we onze medewerkers een ‘thuisbasis’ bieden en gemeenschappelijke waarden, maken onze mensen bij klanten vaak het verschil. Indien u op zoek bent naar mensen met talent die graag verantwoordelijkheid nemen voor uw resultaten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of bel even met 0031854018489.

 

“Klanttevredenheid en een open werksfeer, waarin professionele medewerkers willen opereren, waarborgen een slagvaardige en gezonde onderneming.”
Toggle