Onderaanneming

Dentinus wordt de afgelopen tijd steeds vaker gevraagd om niet alleen professionals te leveren bij projecten of voor detachering, maar om in onderaanneming complete projecten in uitvoer te nemen. Onze relaties waarderen de professionaliteit en de expertise van onze medewerkers op het gebied van ICT en Telecom netwerken.

En omdat wij niet alleen monteurs of installateurs kunnen leveren, maar ook ervaren projectleiders, uitvoerders en werkvoorbereiders is de combinatie voor onze klanten snel gemaakt.

De optimale combinatie van functies en professionals

onderaannemingBij onderaanneming zoeken wij voor onze opdrachtgever een optimale combinatie van functies en professionals, waardoor complete projecten kunnen worden bemand. En waar we voor specifieke rollen geen eigen medewerkers hebben, werken we met vóóraf geselecteerde freelancers of derde partijen.

Daarbij doen we echter geen concessies aan de kwaliteit van de werkzaamheden, bij het inzetten van freelancers of andere partijen is Dentinus altijd aanspreekbaar op de geleverde kwaliteit.

Projecten in onderaanneming

Dentinus richt zich bij projecten in onderaanneming op:

  • Storing- / waakdienst
  • Turn-key aanleg van netten
  • Onderhoud van bestaande glas-, koper- en datanetwerken
  • Aanleg van elektrotechnische installaties
  • Ondersteuning aan startende en lopende projecten (denk aan site surveys, vergunningstrajecten, meetrapporten)

Ontzorging

Dentinus neemt dus graag op basis van uw specifieke wensen een deel van de verantwoordelijkheid uit handen. Juist omdat wij de verantwoordelijkheid nemen als we actief zijn als onderaannemer.

Meer info

Natuurlijk geeft deze introductie van onze opleidingen geen volledig overzicht van de mogelijkheden. Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen via mail of bel even met 0031854018489.