Opleidingen

Wij investeren constant in het talent van onze mensen. Vanaf het begin van Dentinus vormt het opleiden van onze medewerkers een rode draad in ons bedrijf. Onze (praktijk)opleidingen zijn inmiddels een begrip in de markt, onze interne trainingen/opleidingen zijn uitgegroeid tot een volledig training- en cursusaanbod.

Maatwerk trainingen

Wij organiseren maatwerk trainingen op het gebied van:

  • Elektrotechniek (alle voorkomende disciplines)
  • Glasvezeltechniek
  • Kabellasser (klein, groot laswerk en complex)
  • Meetspecialist (voor kopernet en glasvezel)
  • Specialist (ADSL en data)

Combinatie praktijk en certificatietraject

In onze trainingen wordt uitgebreid de nieuwste technieken behandeld, maar altijd met de focus op de praktijk situatie. Geen lijvige theorieboeken maar trainingen die in de praktijk direct toegepast kunnen worden en dus direct toegevoegde waarde leveren. Binnen onze trainingen richten we ons natuurlijk op de noodzakelijke certificering van de cursisten, zodat zij op het gewenste niveau komen.

Juist door de combinatie praktijk en certificatietraject maakt onze training in de markt uniek. Daarnaast bieden wij aanvullende trainingen om uw medewerkers op het gewenste niveau te houden.

Waardering opleidingen

Onze opleidingen worden zo goed gewaardeerd in de Nederlandse markt, omdat onze trainers inspelen op het talent en het niveau van de cursisten. Onze ervaren trainers zijn woonachtig in Nederland en komen uit de praktijk van het Nederlands bedrijfsleven en weten dat niet alle cursisten op een gelijk niveau binnenkomen.

Door het aanpassen van het trainingsprogramma op de kennis en vaardigheden van de individuele cursist, zijn onze trainingen effectief en worden ze hoog gewaardeerd door de cursisten.

Trainingen op locatie

Daarnaast organiseren we niet alleen trainingen op onze locatie te Amsterdam, maar kunnen we desgewenst maatwerk trainingen op locatie bij de klant aanbieden. Ook in het buitenland.

Onze coaches worden dan speciaal ingevlogen. Dit biedt onze relaties een aantal grote voordelen, want de training kan op de praktijk locatie plaatsvinden en de reistijd van de cursisten wordt geminimaliseerd.

En dat scheelt natuurlijk ook in het aantal niet declarabele uren.

Meer informatie

Natuurlijk geeft deze introductie van onze opleidingen geen volledig overzicht van de mogelijkheden. Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen via mail of bel even met 0031854018489.